تبلیغات
شركت سرو كود بلند ایساتیس - ورمی كمپوست مرغوب با....؟
 
شركت سرو كود بلند ایساتیس
خواستیم... شد
درباره وبلاگ


شركت سروكود ایساتیس
باصداقت و باهدف راهنمایی دوستان پابه عرصه تولید نهاده است

09134556965 سلمانی

مدیر وبلاگ : مسعود سلمانی
نویسندگان
سه شنبه 29 بهمن 1392 :: نویسنده : مسعود سلمانی

 

هر عدد کرم بالغ قادر است در یک ماه 23 گرم ورمی‌کمپوست تولید کند

مرغوب تولید ورمی کمپوست

EM


 

EMهمراه با  تولید ورمی کمپوست

ای ام چیست ؟ ( EM )

این اصطلاح بر گرفته از دوکلمه  Effective Micro-Organisms و به معنی میکروارگانیسم های تاثیر گذار است.در واقع EM ترکیبی از باکتریهای  سودمند است که بطور آزادانه در طبیعت وجود دارند .این مخلوط استحکام طبیعی خاک ،ورمی کمپوست،گیاهان،آب ،انسان وحیوانات را افزایش می دهد. EM بطور چشمگیری کیفیت و باروری ورمی کمپوست را بهبود می بخشد وهمین امر رشد وکیفیت محصولات را افزایش می دهد.

 

 

برخی از مزایای استفاده از محلول باکتری ای ام:

۱ زدودن کامل بو های ناشی از کود استفاده شده در بستر ها

۲  تسریع در کمپوست شدن و کاهش مدت دوره های ورمی کمپوست

۳ کمتر شدن ضایعات

۴ کاهش هزینه ها(با کمتر شدن زمان دوره)

۵  رشد سریع کرم ها

۶  رشد و تگثیر بیشتر و سریعتر کرم ها

۷  افزایش تولید مثل کرم ها

۸ ایجاد محیط مناسب برای رشد و تکثیر کرم ها

۹ کاهش مرگ و میر کرم ها

۱۰ از بین بردن حشرات موزی از قبیل مگس،پشه و

۱۱  تنوع و افزایش میکرو ارگانیسم ها

۱۲  بالانس میکروارگانیزم های موجود در کمپوست

۱۳ متعادل و تنظیم کردن PH بستر کرم ها

۱۴  سرکوب پاتوژن ها و عوامل بیماریزا

۱۵ راحت کردن گوارش کرم ها

۱۶ بهبود در آنالیز ورمی کمپوست نهایی تولید شده

۱۷ تجزیه مواد مضر برای کرم ها (چربی ، روغن )

۱۸ تجزیه کود هایی که به هم چسبیده اند و قابل جداشدن از هم  و همچنین قابل سرند کردن نیستند

۱۹  تولید  مواد فعال مانند ویتامین ها، هورمون ها، آنزیم ها ، آنتی اکسیدان ها و آنتی بیوتیک ها

20  سرکوب کردن قارچ های مضر

 21دارای مواد مخمر که خاصیت ضد میکروبی دارند و برای ورمی کمپوست مفید است

۲۲  افزایش عناصر موجود در ورمی کمپوست مانند نیتروژن یا ازت

۲۳  تسریع تبدیل مواد آلی به Humus

24 مهیا سازی خوراک سالم و آماده مورد نیاز کرم ها

 

مشخصات ظاهری :
      ویژه کمپوست
        مایعی ترش شیرین


        به رنگ قهوه ای


     pH  زیر ۴


      EM فرآوری شده از تخمیرملاس نیشکر و آب


         تاریخ انقضاء ۶ ماه پس از تاریخ تولید آن است


    بطری یکبار باز شده آن می بایست در طی ۶ هفته مصرف شودو پس از آن غیر قابل استفاده نیست اما زمان فعالیت آن کاهش می یابد.

 

 

روش کـار

 قبل از مرحله کرم ریزی بایستی از EM استفاده شود تا کود گاوی کاملا فرآوری شود و آماده کرم ریزی گردد.

روش استفاده قبل از کرم ریزی:

پس از شستشوی کامل کود و گذشت ۱ روز از آن بایستی EM به نسبت ۴ لیتر در هر تن استفاده کرد به این طریق که این مقدار را با آب محلول کرده و به صورت یکنواخت به کود داده می شود به طوری که آب و ای ام به تمام قسمت های کود برسد.سپس روی کود را با پلاستیکی به مدت ۱ الی ۲ هفته می پوشانیم.سپس کود برای کرم ریزی آماده است. می توان پلاستیک هم نکشید اما ما توصیه می کنیم که این کار را انجام دهید

روش استفاده بعد از کرم ریزی:

پس از کرم ریزی داخل بستر ها بهتر است در هر بار آب دادن از محلول ای ام به نسبت ۲ لیتر در تن استفاده شود.این کار به سلامت کرم ها و تولید سریع تر کمپوست کمک می کند.اما می توان ای ام کمتری نیز استفاده کرد به طور مثال پس از ۲ بار آب دادن معمولی می توان بار سوم از ای ام استفاده کرد. ولی پیشنهاد ما آب دادن همیشگی به نسبت ۱ به ۲۰ می باشد که هم اقتصادی ست و هم مناسب برای کرم و کود.

نکته: برای هر تن کود به طور میانگین ۴۰۰ الی ۵۰۰ لیتر آب نیاز است

 

روش استفاده به هنگام کمپوست شدن:

پس از پایان فرآیند کمپوست و در مرحله ای که ورمی کمپوست به مرحله بلوغ رسیده است نیز می توان از   EMبه نسبت ۱ لیتر در هر تن جهت افزایش تراکم ریزجانداران و افزایش کیفیت آن استفاده کرد

  از EMدر کمپوستی که به مرحله بلوغ رسیده است نیز میتوان به نسبت ۱ لیتر در هر تن مواد آلی جهت افزایش تراکم ریزجانداران و افزایش کیفیت آن استفاده کرد حتی کاربرد کم ای ام به  نسبت ۱ لیتر در ۱ تن


 مواد آلی نیز بوهای ناخوشایند را کاهش می دهد ولی موضوعی که بسیار چشمگیر است اینست که EM به روشنی سرعت تجزیه را افزایش می دهد بطوریکه کمپوستِ زباله های زیستی با این روش کمپوست سازی تنها ۶ تا ۸ هفته طول می کشد.

 

 

با ما تماس بگیرید

 

www.sarvcompost.mihanblog.com

 





نوع مطلب :
برچسب ها : محلولEM : قابل استفاده برای كود ورمی كمپوست - كیفیت را با ما تجربه كنید،
لینک های مرتبط :
دوشنبه 27 شهریور 1396 03:30 ق.ظ
Oh my goodness! Impressive article dude! Many thanks, However I
am experiencing difficulties with your RSS. I don't understand the reason why I cannot subscribe
to it. Is there anyone else getting similar RSS problems?
Anybody who knows the solution will you kindly respond? Thanks!!
شنبه 11 شهریور 1396 10:31 ب.ظ
We stumbled over here from a different web page and thought I might as well check things
out. I like what I see so now i'm following you.
Look forward to going over your web page repeatedly.
دوشنبه 28 فروردین 1396 02:47 ب.ظ
You are so cool! I don't believe I've read through a single thing like that before.
So great to discover somebody with unique thoughts on this topic.
Really.. many thanks for starting this up. This web site is one thing that is required
on the internet, someone with a little originality!
جمعه 11 فروردین 1396 12:52 ب.ظ
You really make it appear really easy together with your presentation but I to find this
matter to be actually something that I think I might never understand.
It kind of feels too complicated and very vast for
me. I am having a look forward on your subsequent submit, I'll attempt to get
the grasp of it!
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


آمار وبلاگ
  • کل بازدید : 1
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
فال حافظ